Bertyn aanwezig op BIO vakbeurs Biofach 2016

Bertyn zal aanwezig zijn in een stand op Biofach 2016, een vakbeurs voor professionals, welke plaatsvindt van 10-13 februari in Neumburg(DE).Ben je professional en wil je de stand van Bertyn (en vele andere BIO bedrijven) komen bekijken? Schrijf je dan in op de website van de Biofach.

Waarom is de BIO vakbeurs Biofach zo bijzonder

Biologische producten worden steeds gangbaarder, zowel vraag als aanbod worden groter. Wie zich in deze wereld op professioneel vlak bevindt of wanneer de interesse er is, zijn er diverse vakbeurzen waar je kennis kunt maken met de verschillende bedrijven. De Biofach is de grootste vakbeurs van Europa en is al meer dan 25 jaar actief. Vanwege de grote populariteit en de toenemende bekendheid heeft Biofach zeer strenge toelatingseisen voor exposanten. Wij zijn dan ook erg tevreden om onze stand te mogen voorstellen. Dat de voorwaarden voor toelating zo scherp zijn schept alleen maar vertrouwen.

Waarom je de Biofach écht moet bezoeken

De Biofach is meer dan enkel een beurs. Als professional kun je hier namelijk je netwerk onderhouden en vooral ook uitbreiden. De crème de la crème van de Bio-industrie zal hierbij aanwezig zijn. Je zal zien dat hier nieuwe producten worden voorgesteld. Veel bedrijven zien dit als de ideale lancering en bekijken hoe het product wordt onthaald. Er gebeurden dus altijd de meest bijzondere dingen tijdens de Biofach. Eén ding is zeker: je zal geïnspireerd worden.

Bertyn met seitan aanwezig op de Biofach 2016

De laatste keer dat Bertyn aanwezig was op de Biofach was in 2012. Er is ondertussen vooral veel tijd gestoken in het laten zien van producten aan klanten, in de vorm van degustaties en het ondersteunen van de groothandels. Dit door bijvoorbeeld op beurzen van de groothandels demonstraties en kookworkshops te geven. 2016 is een mooi jaar voor Bertyn om weer eens naar de Biofach te trekken. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen gaande en Bertyn kan niet wachten met het uitpakken hiermee! Tot dan.

Video's

De mogelijkheden met de Instant Protein Veganmix – 3x 90 gram Seitanburger van Bertyn zijn (bijna) eindeloos! Bekijk alle video's van onze recepten met deze proteine mix en laat je inspireren om vegetarische (of veganistische) eiwitrijke gerechten te maken voor jou en heel het gezin!

Bekijk alle video's

Inspiratie om te koken met seitan van bertyn

Biologische seitan van Bertyn is gemakkelijk te verwerken in vegetarische gerechten. In klassieke gerechten kan je seitan gebruiken als vleesvervanger. Een vleesvervanger zonder cholesterol, met meer eiwitten dan vlees of vis en met weinig vet. Ideaal op je veggiedag. Op deze Bertyn- website vind je een heleboel recepten voor seitan.

bekijk onze recepten

Seitan recept suggesties

Recept voor peper biefstuk van seitan met room-champignonsaus

Vegan biefstuk met romige champignonsaus.

Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Voorbereidingstijd: 10 minuten | Bereidingstijd: 15 minuten | Totale bereiding: 25 minuten |Type: Hoofdgerecht, Vleesvervanger

Bekijk recept
Manitoba Seitan Burger

Manitoba Seitan Burger

Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Totale bereiding: 0 minuten |

Bekijk recept
Recept voor romige aardappelsoep

Romige aardappelsoep recept met stukjes seitan en amandelmelk

Recept geschikt voor: 4 personen | Moeilijkheid: Gemiddeld | Voorbereidingstijd: 15 minuten | Bereidingstijd: 15 minuten | Totale bereiding: 30 minuten |Type: Hoofdgerecht, Soep

Bekijk recept

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Zo ben je als eerst op de hoogte van onze promoties, nieuwe producten en bio tips.

De gegevens die je hier achterlaat worden door ons enkel gebruikt om je per mail, in de vorm van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen Bertyn en onze lopende acties. Bertyn vindt jouw privacy en veiligheid belangrijk. Voor onze volledige privacy policy verwijzen we je graag naar ons privacy beleid. We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hierboven op de ja, ik wens de nieuwsbrieven van Bertyn te ontvangen button te klikken ga je akkoord met de verwerking van je gegevens via Mailchimp. Lees hier meer over de privacypraktijken van Mailchimp.

Wat fans over bertyn zeggen

Fan: Alexander

Alexander Gershberg

chef-kok bij VEGAN SUNDAYS, catering en evenementenbedrijf

“De seitan is erg lekker! Eén van de lekkerste die ik heb geprobeerd. De textuur is perfect. Die met de chili was uitzonderlijk goed. MMMM…lekker!” vegansundays.com