bertyn teriyaki protein tops 200g spelt 20180326 1401836348Teriyaki Protein Tops

De Bertyn seitan Teriyaki Protein Tops van spelt staan synoniem voor Japans genieten. En dat 100% biologisch, zowel de seitan Tops als alle ingrediënten van de teriyaki saus. De Tops (kleine blokjes seitan) zijn op smaak gebracht met een mix van onder andere saké, hennepzaad en geroosterde sesamolie. 
 
De teriyaki saus bevat verse smaakmakers zoals gember en knoflook. Deze combinatie zorgt er voor dat deze seitan, gemaakt van biologisch volkoren spelt, ideaal past bij noedels en rijst. Een echte Oosterse toevoeging aan je gerecht. Met een pure, smaakvolle teriyaki saus. Bekijk ook de recepten met de Teriyaki Protein Tops.

Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-AmanvidaTeriyaki Protein Tops (200g)

Seitan gemaakt van biologisch volkoren spelt met oerras Oberkulmer Rotkorn

De seitan die gebruikt wordt bij de Teriyaki Protein Tops is gemaakt van 100% biologische speltbloem en bevat volkoren Oberkulmer Rotkorn. Wat hier zo bijzonder aan is? De Oberkulmer Rotkorn is een oerras. Deze is nooit gekruist met andere graansoorten en is puur.

Info

De bereiding van Teriyaki Protein Tops

De Bertyn seitan Teriyaki Tops zijn eenvoudig en snel te bereiden. De tops, gemaakt van kwalitatief en biologisch volkoren speltmeel, zitten samen met de teriyaki saus verpakt. Op deze manier kun je optimaal van de smaak genieten, de marinade heeft zijn werk kunnen doen. De tops kun je in een paar minuten zachtjes opwarmen in de pan. Roer af en toe door. Het is ook mogelijk de tops in zijn verpakking een aantal minuten in kokend water te leggen. Zo verwarm je deze au-bain-marie.

Inhoud en gewicht

Een verpakking Teriyaki Protein Tops bevat 200 g.

Bewaren van Teriyaki Protein Tops

Donker en koel bewaren bij maximaal 7° C. Tenminste houdbaar tot: zie voorkant verpakking

Button nieuwsbrief Bertyn seitan