bertyn veggie gehakt 250g tarwe 20180326 1003006835Veggie Gehakt: vegetarisch seitan gehakt

Met seitangehakt van Bertyn terug naar de wortels van onze voeding: eerlijk, authentiek, vegan en eiwitrijk. Onze Bertyn seitan gehakt is een hoogwaardig gehakt, een goede toevoeging aan de dagelijkse maaltijd; zijn veelzijdigheid leent zich hier perfect voor. Naar eigen wens te kruiden en te verwerken in je gerechten.

Bestel Koop biologische bertyn producten bij Amanvida Veggie Gehakt (250g)

De bite van onze Bertyn seitan is bij het vegetarische gehakt een grote troef: van alle voedingsstoffen die plantaardige eiwitten leveren, lijkt de structuur van seitan het meest op die van vlees. Onze seitan is een lekkere vlees- en visvervanger met een lagere ecologische voetafdruk.

Waarom kiezen voor het vegetarisch gehakt van Bertyn seitan?

✓ Veel plantaardige proteïnen

✓ Lekker voor de hele familie

✓ Makkelijk en snel te bereiden

Het bereiden van het vegetarische gehakt van Bertyn

Maak boven een kom het blok gehakt met je hand los (door het vacuümtrekken blijft het gehakt aan elkaar kleven): zie onderstaande video.

Je kunt het gehakt naar wens kruiden. Het seitangehakt is al gaar, om het op te warmen kun je deze grillen, bakken, wokken, koken of in een warm gerecht verwerken. Je kunt het vegetarisch gehakt van seitan perfect rul bakken. Doe dit in een hete pan tot het gehakt hier en daar verkleurt. Wil je vegetarische gehaktballetjes maken? Het perfecte recept voor vegetarische gehaktballetjes met ons seitangehakt kun je vinden aan de binnenkant van de verpakking.