Bertyn Seitan Veggie Gehakt: vegetarisch seitangehakt

 

Bertyn vegetarisch gehakt van seitan

Veggie Gehakt (250g)

Bestel Koop biologische bertyn producten bij Amanvida

Met seitangehakt van Bertyn terug naar de wortels van onze voeding: eerlijk, authentiek, vegan en eiwitrijk. Onze Bertyn seitan gehakt is een hoogwaardig gehakt, een goede toevoeging aan de dagelijkse maaltijd; zijn veelzijdigheid leent zich hier perfect voor. Naar eigen wens te kruiden en te verwerken in je gerechten. 

Lees meer: Vegetarisch gehakt van Bertyn: eiwitrijk seitan gehakt!

Bertyn Seitan Protein Steak Natur en Protein Bloc Natur

 Seitan Protein Steak Natur  Seitan Protein Bloc Natur
  Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-AmanvidaProtein Steak Natur (200g)  Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-AmanvidaProtein Bloc Natur (450g)

 

Seitan Protein Steak Natur en Protein Bloc Natur: ervaar de authentieke seitan Protein Natur. Deze seitan heeft een zachte neutrale smaak met een lekkere bite. Het is een echte smaakkameleon welke je helemaal naar eigen invulling kunt gebruiken. Ideaal als bijvoorbeeld gehakt voor hamburgers, in de spaghetti of als gehaktballetjes, lekker in je eigen marinade, saus in een bouillon of zelfs als toevoeging op je eiwitshake.

Lees meer: Seitan Protein Steak Natur en Protein Bloc Natur

Veggie Protein Steaks + Vitamine D (Protein Steaks + Vitamine D)

bertyn veggie protein steak vitd 300g 3d 20170829 1462417969

bertyn seitan verpakking protein steak tamari vitd 3dDe chefs van Bertyn voegden de Agaricus paddenstoel, met vitamine D, toe aan de smaakvolle saus..

In het koelvak van je natuurwinkel. Makkelijk klaar te maken. Lekker en plantaardig.

 Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-AmanvidaVeggie Protein Steak  + Vitamine D (300g)
 Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-AmanvidaProtein Steak Tamari + Vitamine D (250g)

Lees meer: Veggie Protein Steaks + Vitamine D

bertyn veggie protein steak tarwe 300 3d rgb 20180312 1680737478

bertyn veggie protein bloc 550g 3d 20170829 1378540893

Veggie Protein Seitan - Tarwe

Dit eiwitrijk product leent zich uitstekend om in al uw gerechten het vlees te vervangen. De naam ‘Seitan’ komt uit Japan, waar seitan al honderden jaren op traditionele wijze wordt bereid. Bij de opkomst van de natuurvoeding is de originele seitan ook in het Westen ontdekt.

Oorsponkelijk werd seitan gemaakt met tarwe. Reeds 25 jaar maakt Bertyn tarweseitan en sinds kort ook speltseitan.

Bertyn Veggie Protein Seitan Tarwe is verkrijgbaar zowel als steak (300g) en in bloc (550g en 1000g).

Veggie Protein Steak Tarwe (300g) Veggie Protein Bloc Tarwe (550g) Veggie Protein Bloc Tarwe (1000g)
Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-Amanvida Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-Amanvida Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-Amanvida

 

Lees meer: Veggie Protein Seitan - Tarwe

bertyn seitan verpakking veggie protein steak 3d

bertyn seitan verpakking tamari bloc 3d

Veggie Protein Seitan met spelt

Spelt is een oude graansoort die vooral in de biosector terug in de belangstelling is gekomen omwille van de gunstige teeltvoorwaarden: spelt heeft minder bemesting nodig, is beter bestand tegen ziekten en heeft een harde korrel met een hoog eiwitgehalte.

Omwille van deze eigenschappen is Bertyn -naast tarweseitan- ook speltseitan gaan maken.

  

 

Veggie Protein Steak (250g) Tamari Protein Bloc (550g) Tamari Protein Bloc (1000g)
Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-Amanvida Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-Amanvida Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-Amanvida

 

Lees meer: Veggie Protein Seitan - Spelt

bertyn pepper protein steak 350 3d rgb 20171121 1493368264Pepper Proteïne Steakbertyn pepper protein steak 350 front 20171130 1926862531

Ontdek de seitan peper proteïne steak van Bertyn, de ideale vleesvervanger om te bakken of te grillen. Deze biologische peper proteïne steak wordt op traditionele wijze vervaardigd van spelt seitan. Met een heerlijke, zachte amandel-pepersaus. In de pan of op de grill de seitan 5 minuten bakken aan beide zijden. Vervolgens de saus bij de seitan en klaar! Of de seitan 5 minuten in de verpakking in kokend water. Je proeft meteen zijn heerlijk zachte beet. Om te smullen! En met de textuur van een filet pur. Bertyn Authentic Seitan vind je vers in het koelvak van je natuurwinkel.

 

 Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-AmanvidaPepper Proteïne Steak (350g) 

 

Lees meer: Seitan peper proteïne steak

Bertyn Seitan Gula Java Chili Protein Tops

Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-Amanvida

Gula Java Chili Protein Tops (200g)

Bertyn seitan: Gula Java Chili Protein Tops met kokosbloesemsuiker

Beleef een magisch moment met de Gula Java Chili Protein Tops. De heerlijke saus is een mix van Gula Java kokosbloesemsuiker met een vleugje kokos-, olijf- en rode palmolie en exotische kruiden. Uniek van smaak. Doortastend, zoet en licht pittig. 100% biologisch en natuurlijk.

De saus is gemaakt met pure en biologische ingrediënten. Kokosbloesemsuiker, kurkuma, kaneel, laurier en tamari om er slechts enkele van te noemen. Het geheel vormt een licht pittige en zoete chili saus. De stukjes seitan liggen hier al in heerlijk in te marineren waardoor de smaak optimaal is.

Lees meer: Bertyn seitan: Gula Java Chili Protein Tops kokosbloesemsuiker

Bertyn Teriyaki Protein Tops

Teriyaki Tops (200g)

Bestel-Koop-biologische-bertyn-producten-bij-Amanvida

Bertyn Teriyaki Protein Tops: seitan van biologisch volkoren spelt met teriyaki saus

De Bertyn seitan Teriyaki Protein Tops van spelt staan synoniem voor Japans genieten. En dat 100% biologisch, zowel de seitan Tops als alle ingrediënten van de teriyaki saus. De Tops (kleine blokjes seitan) zijn op smaak gebracht met een mix van onder andere saké, hennepzaad en geroosterde sesamolie. 
 
De teriyaki saus bevat verse smaakmakers zoals gember en knoflook. Deze combinatie zorgt er voor dat deze seitan, gemaakt van biologisch volkoren spelt, ideaal past bij noedels en rijst. Een echte Oosterse toevoeging aan je gerecht. Met een pure, smaakvolle teriyaki saus. Bekijk ook de recepten met de Bertyn Teriyaki Protein Tops.

Lees meer: Bertyn seitan: Teriyaki Protein Tops

Button nieuwsbrief Bertyn seitan